tisdag 16 oktober 2018

Höstrunda med besök hos Glasmästaren

Imma i rutan, detta problem har vi levt med cirka två år och nu får det vara nog.
Tid är bokad hos en glasmästare i Emmaboda, de är specialiserade på bussrutor men fixar även en hel del husbilar med samma problem som oss. Höger backspegel har jag snart lärt mig att klara mig utan, men så klart är det inte bra och det är ju även en trafikfara.
Måndag morgon lämnade vi in husbilen hos Skogsnäs glas, de räknade med 4 till 5 timmar, varmt klädda tog vi hundarna och promenerade in till centrum av Emmaboda.
Vi har nu inventerat vad som finns i Emmaboda, och det var inte mycket. Vi började med Konditori  fenix, fyllde våra termosar med kaffe och köpte varsin ostbulle med skinka och ost, därefter begav vi oss till torget och hittade en bänk i solen att sitta på.
Med "frukosten" i magen började vi vandra gata upp och gata ner i Emmaboda och som tur var hade vi tur med vädret :-) vid tolv ringde Andreas och berättade att vår husbil blir klar cirka 13:30.
Som ni kan se nedan blev resultatet toppen och var väl värt både priset och vår förmiddag i Emmaboda.Utvändigt före.


Invändigt före


Efter, som ni ser, som en ny ruta


Det är fantastiskt att kunna se ut igen.

Om en vecka skall vi fixa det sista på Rullebo innan avresan, då blir det montage av utvändigt gasoluttag samt översyn av backkameran.
Återkommer när det är klart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar