tisdag 22 november 2022

Vi lämnar la Torre de la Sal

Palomares 2022-11-19 



Vi har ett tag sökt en camping att stå på över jul och nyår, lite längre söder ut där chansen till värme är större. Därför lämnade vi  la Torre de la Sal. Vi har nu anlänt till Palomares en liten trevlig by som vi besökt tidigare, campingen här har två avdelningar en "textil" och en "no textil", så snart vi har checkat in beger vi oss till torget i byn för en liten lunch.


Tidigare har det varit ganska fullt här men i år har något hänt, mindre än 50% beläggning, så det är gott om platser att välja på.


Ganska stora platser med sol, vi stannar några nätter så får vi se var vi tar vägen sedan.


Nedanför campingen ligger Playas de Vera  med en underbar sandstrand med lång strandpromenad.


Bra med fast falska till gasen, enkelt att se hur mycket som går åt. På tre veckor har vi gjort av med mindre än hälften, och då har vi inte snålat :-)


Natten till den 22:e november visade sig vädrets makter från sin sämre sida. Riktigt hårda vindar med storm i byarna, blev inte mycket sömn. Vi klarade oss utan skador men några platser bort gick det inte lika bra.


Ett äldre träd klarade inte blåsten och en större gren lade sig mot en Belgisk husbil, som tur var, inga större skador. Nu är vädret bättre med en prognos för morgondagen som säger sol och 24 grader. Vi skall nu vandra in till byn och besöka affären för lite mindre inköp.
Fortsättning följer om några dagar, 
Hälsningar Cornelia och Staffan

4 kommentarer:

  1. Roligt att följa - hur länge är ni ute?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi har förberett oss för 6 månader, vi får se :-)

      Radera
  2. Kul att följa er❤️Kram Cia

    SvaraRadera
  3. Hej, jag heter Nira Shalom och jag vill dela med mig av de goda nyheterna om hur jag fick tillbaka min ex-kärlek till världen. Jag var förkrossad när min kärlek lämnade mig för en annan tjej förra månaden. Men en vän presenterade mig för Baba Wale da Wiseman, den store budbäraren. Jag berättade om mitt problem för Baba Wale och förklarade hur min ex-kärlek lämnade mig och hur jag behövde ett jobb i ett stort företag. Han försäkrade mig att jag hade kommit till rätt ställe, där jag skulle få min hjärtefråga utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag skulle göra, och efter att ha följt hans instruktioner ringde min kärlek mig inom de kommande 2 dagarna och bad om ursäkt för att ha lämnat mig tidigare. En vecka senare kallade mitt önskade företag mig på intervju för tjänsten som arbetsledare. Jag är stolt över att få dela med mig till världen hur Baba Wale hjälpte mig att uppfylla mitt hjärtas önskan. Baba Wale är specialist på alla typer av trollformler och god magi. Om du behöver någon form av hjälp, vänligen kontakta Baba Wale på babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +2348136951551
    Tacka mig senare!

    SvaraRadera